“Kb. fél éve dolgoztunk PSYCH-K®-vel a hivatás témára. Ezzel a témával nem jött azonnal a változás, de azóta folyamatosan, fokozatos történik, és megelégedéssel, boldogsággal, megérkezés érzéssel tölt el.

Mert végre, több évnyi vergődés után, érzem, hogy pontosan mivel kell foglalkoznom. És rájöttem, hogy azt kell csinálnom, amit szeretek, ki kell állnom érte, és vállalnom kell magam.

Dolgoztunk azon a témán is, hogy megtanuljam érezni a határimat, és meghúzni azokat. Végre ebben is van sikerélményem, méghozzá egyre több. Olyan tekintély személlyel szemben is meg tudtam húzni egy határt, akivel szemben korábban sosem, és amitől évekig szenvedtem, szorongtam. Most sikerült és el is tudtam engedni, nem lett bűntudatom, szorongásom.

Másik esetben szakmailag támadtak, amikor ki tudtam állni magamért, megint szorongás nélkül.

És számomra legfontosabb változás, hogy a párommal a kapcsolatunk folyamatosan fejlődik. Vele szemben is tudok határokat húzni egyre kevesebb szorongással, és ez nem okoz konfliktust. Ő támogató, megértőbb, mint korábban, én pedig a konfliktusokat nem élem meg olyan tragikusan, mint régen. Számomra ez fantasztikus.

Korábban minden konfliktus eszkalálódott, mert kétségbeestem, hiszen az zakatolt a fejemben, hogy egyszer biztosan elválunk majd, mert nem jó az, ami van. Viszont mióta PSYCH-K® konzultációkon jártam nálad, azóta érzem, hogy jó párkapcsolatban élek, és ilyen még sose volt, hogy lassan 1 éve folyamatosan ezt érezzem. Elképesztő, hogy ez mennyire a belső világunktól függ… A kapcsolódásunk, intimitásunk is pozitív irányba megy, nagyon jól vagyunk. Ez annyira boldoggá és hálássá tesz.

Rengeteg feszültség, amin dolgoztunk PSYCH-K®-vel, eltűnt béke van bennem feszültség és frusztráció helyett. Egyszerűen fantasztikus! Jobb emberré, jobb társsá és boldogabbá válok folyamatosan… Nagyon jó ezt megélni. Alig tudom szavakkal visszaadni.

Az meg, hogy a párom is elment hozzád PSYCH-K®-re, és azon dolgozott, amit kérni se mertem tőle, a kommunikáción, hát majd kiugrottam a bőrömből! És sosem gondoltam volna, hogy eljön az a nap, amikor ő mondja azt, hogy most inkább nem kell új autó, mert a ház az első… Ettől nagyobb biztonságban érzem a családunkat, és ezt pár héttel PSYCH-K® után mondta.

Legutóbb pedig egy konfliktust nagyon higgadtan tudtunk megbeszélni, ami eddig neki nem ment, most viszont kb. 5 percünkbe telt rendezni.

Csak megerősíteni tudom, hogy ezt szavakkal nem lehet visszaadni. Annyira boldog és hálás vagyok, minőségi ugrást hozott az életembe!” A.