“Kedves Zsuzsi! Szkeptikusan érkeztem az első PSYCH-K® kezelésre, bár a leírása nagyon megszólított, mivel sokszor tapasztalom az életemben, hogy vannak dolgok (minták, saját gondolataim és viselkedésem), amin hiába próbálok, nem tudok tudatosan változtatni.

Párkapcsolatomban kezdettől fogva visszatérő konfliktusforrás volt a házi munka és rend témája. Hiába segített be a férjem, sosem éreztem, hogy eleget tesz, és minden rumli kiborított. Mindig magamra hagyva éreztem magam, az zakatolt a fejemben, amit egész gyerekkoromban hallgattam, hogy a férfiakra nem lehet számítani, a nőket kihasználják.

Komolyan aggódtam, hogy idővel ez felőrli a kapcsolatunkat. A PSYCH-K® kezelés hihetetlen módon megszűntette ezt a problémát, és fantasztikus változásokat hozott.

A lelkem felszabadult egy teher alól, nem is hiszem el, hogy sokkal lazább vagyok itthon, nem borít ki a kupi, nincs vita sem, mert – és ez a legmeglepőbb – a kezelés óta a férjem még több mindent csinál itthon és magától.

Sokkal kiegyensúlyozottabb lett a kapcsolatunk, jó kedvűbb az egész család, ez a gyereken is meglátszik. Minden másnál jobban megérte a pénzt és az energiát ez a kezelés. Hihetetlenül hálás vagyok, hogy megoldott egy problémát, amit évek óta megkeserítette az életem. Köszönöm a PSYCH-K®-nak és Zsuzsinak!” Én köszönöm a bizalmat!